Weekend Innerlijk Pelgrimeren


Schrijvend op weg naar je hart…

Veel mensen vatten een pelgrimstocht aan om verdieping te vinden in hun leven, om dichter bij zichzelf te komen. Voor sommige mensen is een fysieke pelgrimstocht te zwaar, maar leeft er een gelijkaardig verlangen naar verdieping en zelfkennis. Innerlijk pelgrimeren biedt een unieke weg aan: al schrijvend.

Deze pelgrimstocht gaan we schrijvend op weg naar ons eigen hart. We laten ons leiden en verrassen door verschillende schrijfopdrachten die ons dichter bij onze innerlijke wijsheid brengen. We vertrekken om antwoorden te vinden. Verlaten de vertrouwde paden om zo de essentie weer te vinden. Aan de hand van schrijfoefeningen gaan we stap voor stap op weg, en brengen thema’s als vertrek, labyrint, afscheid, reisgenoten, verlangens, je eigen ritme, verdwalen, thuiskomen, enz.. in kaart.

Het programma is gebaseerd op het boek Innerlijk Pelgrimeren van Christine De Vries (Shodo). Ik ben gecertificeerd cursusleider van Shodo.

In deze cursus vertrekken we in kleine groep (max. 8) en gaan samen al schrijvend op weg. De eerstvolgende cursus gaat door in het weekend van 1 – 3 december 2017. Eind augustus volgt er meer info op de site.

Wil je nu al meer info? Mail gerust met je vragen naar scrapness@gmail.com

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *